Abebah Adi – Bandung / Indonesië

Denkt u dat het mogelijk is om een nieuwe gedachtestroom te scheppen op basis van ideeën verwoord in een roman?

De kracht van verandering kan in verschillende vormen geuit worden. Ook in de literaire vorm. Elke roman is in feite een schuilplaats voor de gevoeligheid van de lezer. Vele zijn het voor korte tijd, andere zijn het voor langere periodes. Maar enkele, die we als uitzonderlijke boeken kunnen bestempelen, hebben de kracht om lezers te blijven fascineren over de hele wereld. Deze romans hebben het vermogen om het bewustzijn van de lezer te verlichten en leven te schenken aan nieuwe gedachtestromen.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.