Patricia Ochoa – Arica / Chili

Biedt poëzie ons zicht op een andere werkelijkheid?

Wie zich via de poëtische kunst uitdrukt, behoudt de expressieve eigenschappen van de taal maar heeft de vrijheid ze op een eigen symbolische wijze weer te geven. De dichter geeft zo een eigen kijk op de werkelijkheid maar drukt vooral zijn eigen gevoelens uit. Poëzie kan zo een brug vormen tussen de gevoelens van de dichter en de persoonlijke gevoelens van de lezer waardoor de kijk van de lezer op de werkelijkheid verbreed en zelfs verdiept kan worden.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.