Naoki Taeda – Tokyo / Japan

Naoki Taeda, uit Tokyo en Japanse vertaler van de eerste roman, vraagt wat mij motiveert om te schrijven en waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Ik was altijd al gefascineerd door de wereld van de verbeelding. Het is een wereld waarin men elke gedachte kan belichamen. Al vroeg hield ik ervan mijn ideeën door verschillende artistieke stijlen vorm te geven. Nog maar enkele jaren geleden is literatuur mijn favoriete communicatiemiddel geworden. Wat betreft mijn inspiratie: Zij krijgt vorm bij de ontmoetingen die ik tijdens mijn reizen heb en in mijn gesprekken en mijn lectuur. Maar grotendeels voel ik mijn inspiratie aan als een energie die van boven komt. Een vorm van intelligentie die me vaak overstijgt.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.