Maryori Vivas – Bogota / Colombia

Waar dient men op te letten wanneer men universele literatuur wenst te schrijven?

Universeel schrijven is een belevenis tussen vorm en vormloosheid. De geest van de schrijver slentert dan binnen een mysterieuze dimensie waar vormen niet bestaan. De schrijver tracht eerst te herkennen wat altijd en overal geldend is. Daarna vindt hij de geschikte woorden die de zuivere aard, of de universaliteit, van zijn boodschappen weergeven. En uiteindelijk moet de universele schrijver zijn boodschappen ontdoen van alle culturele kenmerken en overige elementen die als bijkomstig kunnen gezien worden.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.