Rhonda Barrett – Boston / Verenigde Staten

Als schrijver schenkt u veel aandacht aan het mysterieuze. Kunt u daar meer over vertellen?

Het mysterieuze van het leven zou niet langer mysterieus zijn als het kon worden geconceptualiseerd Willen we het mysterieuze belichten, kunnen we hooguit en in alle nederigheid pogingen ondernemen via artistieke, literaire of muzikale vormen. De grote bijzonderheid van het mysterieuze is dat het geen beperking kent en alleen wat beperkt is, kan in rationele concepten geformuleerd en tot uitdrukking gebracht worden.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.