Anupam Khare – Allahabad / India

Bestaat het “Veld” of ook wel het “Niets” genoemd, of maakt het deel uit van onze verbeelding?

Het Veld bestaat daar waar we denken dat er Niets is. Het bevindt zich in de ruimte tussen gedachten, voorwerpen en bewegingen. Het gaat over een ruimte die we vanuit onze gewoonlijke perceptie niet kunnen ervaren en dus het Niets noemen. Op heldere momenten waarin we er wel bewust van zijn, is deze ruimte rijk gevuld en dynamisch. Het Veld is het zuivere potentieel waaruit het eerstvolgende moment voortkomt, de enige realiteit en alles wat zich daar binnenin bevindt.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.