Antonio Angiolieri – Firenze / Italië

Wat is uw visie over psychoanalyse?

Nieuwsgierigheid naar onze persoon en naar de situaties in het verleden die ons gemaakt hebben tot wie we nu zijn, is op zich geen ongezonde nieuwsgierigheid. Alleen is het van belang om steeds in gedachte te houden dat de verkregen informatie over onze persoon gaat, dat wil zeggen dat we te zien krijgen welke inhoud we aan ons ego geven. Op zich is het slechts een eerste stap. Als we ons bewuster willen worden van wie we in werkelijkheid zijn, dan moeten we dit, als we deze inhoud hebben erkend, achter ons laten.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.