Nanako Takahashi – Nagoya / Japan

Zijn we vrij in onze keuzes?

Elke fase die we meemaken tijdens ons bewustzijnsproces bevrijdt ons een beetje meer. Elke keer dat we ons realiseren wat we echt zijn, los van onze gedachten, los van onze emoties, en werkelijk los van het verleden dat ons gevangen houdt, zijn we in staat om het geweld te zien dat ons omringt maar ook de liefde die alom aanwezig is. Onze keuzes worden dan steeds minder beïnvloed door ons karakter en primitieve verlangens. De vrije wil is dus meer een progressieve verovering van onze autonomie om te kiezen dan een ​​definitief, vast en beperkt keuzepotentieel.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.