Helena Campos – Valencia / Spanje

Een van uw belangrijkste thema’s is de levensbestemming. Kunt u dat beschrijven? En denkt u dat iedereen over een missie beschikt?

Als ik over de levensbestemming heb, spreek ik over een levensdoel dat uniek is voor ieder van ons. Mijn overtuiging is inderdaad dat wij allemaal over specifieke vaardigheden en een unieke gevoeligheid beschikken. Daardoor is ieder van ons in staat iets uitzonderlijks te scheppen. Deze zoektocht naar ons levensdoel is een evolutieproces dat voor iedereen verschillend is. Een weg waarop we onze unieke vaardigheden werkelijk moeten leren beleven om zo naar ons ware zelf te groeien. Zo kunnen we een ambitie gaan koesteren die in staat zal zijn ons hele leven zin en betekenis te geven. En elk leven dat in het teken van een grote ambitie staat, is op zich een missie.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.