Samira Cherine – Alexandrië / Egypte

Is Liefde iets natuurlijks, en zo ja, waarom is er dan zoveel gebrek aan liefde in de wereld?

Liefde is iets natuurlijk, maar onze harten zijn door negatieve emoties besmet, wat hen weerhoudt zich open te houden. Deze negatieve emoties worden veroorzaakt door valse behoeften die voortdurend opnieuw onbevredigd worden, verwachtingen van het leven die gedoemd zijn tot frustratie te leiden en idealen die ons door onze omgeving zijn ingeprent en die vaak hun basis vinden in competitieve richtlijnen en niet op het delen met elkaar. Ware Liefde komt niet voor in valse behoeften of in zinloze verwachtingen en zeker niet in conflictueuse relaties met de ander. Liefde is onvoorwaardelijk en ontwikkelt zich op natuurlijke wijze in de overgave van de wezens die lief kunnen hebben.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.