Emilio Ermilate – Brussel / België

Hoe slaagt u erin optimist te blijven?

Ik denk dat ik in de eerste plaats een realist ben, hoewel ik niet zo hou van vaste conceptuele beschrijvingen van mijn persoon. Ik probeer Een te blijven met de werkelijkheid, en dat bespaart me veel misvattingen, teleurstellingen en frustraties. De wetenschap bijvoorbeeld, dat wat mijn lichaam bewoont onsterfelijk is, behoedt me voor de angst voor de dood. Dat zorgt ervoor dat ik steeds voluit tracht optimaal te genieten van de tijd die ik heb in dit leven. En tijdens deze geweldige ervaring probeer ik met groot respect voor het Goddelijke steeds Liefde te laten zegevieren tijdens elke nieuwe gebeurtenis.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.