Vintsent Kolas – Minsk / Wit-Rusland

Waarom moeten we mediteren? Is meditatie echt bevorderlijk voor iedereen?

Via meditatie trachten we de aard van de werkelijkheid in onszelf te ervaren. Het is een manier om te ontdekken wie we in wezen zijn en waar het in het leven om gaat. Het helpt ons om een te worden met het enige werkelijke gebeuren, los van ons geheugen. Meditatie is in feite een directe confrontatie met het huidige moment. Het is een fantastische manier om onszelf te observeren, onze gewaarwordingen, onze steeds terugkerende gedachten, onze gevoelens en leefpatronen.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.