Ayeza Yousafzai – Peshawar / Pakistan

Hoe ziet u het geloof? En is het noodzakelijk voor onze spirituele groei?

Er zijn verschillende graden van geloof. De eerste graad is wat ons eraan herinnert dat ons leven verbonden is met iets goddelijks. Iets dat ons het leven schenkt en terugneemt maar ook iets waar we hoop en moed uit kunnen putten. De tweede graad van geloof verbindt ons mentaal en emotioneel aan het mysterie van dit leven. Deze mentale en emotionele verbinding spoort ons aan om meer inzicht te krijgen in wat nu de zin van ons leven is. Tot slot heeft het geloof een heilig karakter dat verwijst naar de dimensie van transcendentie.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.