Matthew Dawn – Denver / Colorado

Wat gebeurt er bij het ontwaken van ons bewustzijn?

Het ontwaken van het bewustzijn is in de eerste plaats verbonden met ons vermogen om betekenis te geven aan de gebeurtenissen uit ons leven. Dit ontwaken openbaart zich als een visionaire capaciteit die ons inzicht geeft in de latere gevolgen van onze daden. Dat vermogen kan ons leiden tot diepgaande ondervragingen. Maar het ontwaken van het bewustzijn is ook gerelateerd aan tekens, ontmoetingen en meer in het bijzonder aan synchroonheden. Al deze gebeurtenissen kunnen ons helpen om verschillende feiten met elkaar te associëren en zo hun subtiele relaties te zien. Zij pleiten voor ondervraging en introspectie en bieden ons toegang tot nieuwe inzichten die ons kunnen aansporen tot het nemen van een aantal beslissingen die wellicht beslissend kunnen zijn voor onze spirituele groei.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.