Gregg Thurston – Newcastle / Groot-Brittannië

Welke gebeurtenis zorgde voor uw engagement als schrijver en wat heeft het u tot nu toe gebracht?

Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest naar het onbekende en zeker naar de oorzaken van het gedrag van anderen. Daarnaast heb ik de kans gehad om, zowel op cultureel als op spiritueel vlak een goed gevuld leven te hebben. Na een van mijn vele reizen ben ik op het idee gekomen om over mijn analyses en bevindingen te schrijven, om zo mijn ervaringen met anderen te kunnen delen. De verschillende getuigenissen en aanmoedigingen die ik steeds mag ontvangen, bevestigen steeds opnieuw dat dit project niet alleen een goed idee was, maar een levensproject.

About Alex Mero

Author of "Legend of a Nomad" and soon to come, "The Lucid Voice". Novels based on spirituality and philosophy, written in a fictional setting
This entry was posted in Blog / Nederlands and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.